20-30
Paprikakremet pasta med kryddermarinert svinekjøtt og spinat
Kremet pasta med saftig svinekjøtt og søt paprika. En nydelig hverdagsmiddag for hele familien.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Linguine
Pasta (Hvete)
200 g
Paprikasaus
Rød paprika
½ stk
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Chipotlemiks
½ pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Kryddermarinert svinekjøtt
Kryddermarinerte svinestrimler
300 g
Rød paprika
½ stk
Spinat
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 831 kcal
- Fett 33 g
- Karbohydrater 85 g
- Protein 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett gjerne litt soyasaus sammen med svinekjøttet det siste minuttet av steketiden for mer smak.
- Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Paprikasaus, forberedelse: Skyll og rens paprikaen. Kutt halvparten av paprikaen i grove biter, og den andre halvparten i små terninger. Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skyll spinaten i kaldt vann.
- Paprikasaus: Varm opp en middels stor kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen som du kuttet i grove biter, løken og hvitløken i omtrent 5 minutter, til grønnsakene er litt møre. Ha i ¼ av pakken med chipotlemiksen, hønsebuljongen og crème fraîchen. Kok paprikasausen i 5 minutter. Kjør den jevn med en stavmikser, og smak til med salt, pepper og mer av chipotlemiksen.
- Kryddermarinet svinekjøtt: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 5–6 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Ha i resten av paprikaen og spinaten de siste 2 minuttene av steketiden.
- Servering: Bland sammen pastaen, paprikasausen og svinekjøttet før servering.