Paprikakremet pasta med kryddermarinert svinekjøtt og spinat
4.21 (1070)
Under 30 min
10 Ingredienser
Kremet pasta med saftig svinekjøtt og søt paprika. En nydelig hverdagsmiddag for hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Pasta
200 g
Rød paprika
½ stk
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Chipotlemiks
½ pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Lett crème fraîche
150 g
Kryddermarinerte svinestrimler
300 g
Rød paprika
½ stk
Spinat
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 826 kcal
- Fett:
- 33 g
- Karbohydrater:
- 84 g
- Protein:
- 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett gjerne litt soyasaus sammen med svinekjøttet det siste minuttet av steketiden for mer smak.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og rens paprikaen. Kutt halvparten av paprikaen i grove biter, og den andre halvparten i små terninger. Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skyll spinaten i kaldt vann.
Varm opp en middels stor kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen som du kuttet i grove biter, løken og hvitløken i omtrent 5 minutter, til grønnsakene er litt møre. Ha i ¼ av pakken med chipotlemiksen, hønsebuljongen og crème fraîchen. Kok paprikasausen i 5 minutter. Kjør den jevn med en stavmikser, og smak til med salt, pepper og mer av chipotlemiksen.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 5–6 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Ha i resten av paprikaen og spinaten de siste 2 minuttene av steketiden.
Bland sammen pastaen, paprikasausen og svinekjøttet før servering.
God middag!