15-20
Ferdiglaget bolognese med pasta linguine, ruccola og Grande Premium
En god bolognesesaus må koke lenge for å få frem den gode og runde smaken. Her får du bolognesesausen ferdig laget til en travel hverdag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- salt
- pepper
Linguine
Pasta (Hvete)
200 g
Bolognese
Bolognesesaus (Selleri)
600 g
Basilikum og oregano
1 pose
Tomat- og ruccolasalat
Ruccola
50 g
Tomater
2 stk
Topping
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 711 kcal
- Fett 17 g
- Karbohydrater 101 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland sammen kjøttsausen og pastaen slik at smakene fordeler seg godt. Fersk basilikum er kjempegodt til denne pastaretten! Skyll ruccolasalaten i iskaldt vann, da blir den sprø og god. Topp retten med olivenolje og grovkvernet pepper.
- Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Bolognesesaus: Hell sausen over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
- Tomat- og ruccolasalat: Skyll og tørk ruccolaen. Kutt tomatene i terninger. Bland sammen ruccolaen og tomatterningene i en salatbolle.
- Topping: Topp retten med den revne osten ved servering.