15-20
Laktosefri
Soya- og ingefærstekt laks med sprø grønnsaker og fullkornsris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Fisk,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- olje
- pepper
- salt
Fullkornsris
Fullkornsris
125 g
Grønnsaker
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Delt kinakål
200 g
Soya- og ingefærstekt laks
Laksefilet (Fisk)
270 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 622 kcal
- Fett 25 g
- Karbohydrater 64 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke grønnsakene i en wok eller stekepanne hvis du heller ønsker det.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Fullkornsris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Grønnsaker: Skrell gulrøttene og rødløken. Kutt gulrøttene i to på langs, og deretter i tynne skiver på skrå. Kutt rødløken i tynne båter, og kinakålen i strimler.
- Soya- og ingefærstekt laks med sprø grønnsaker: Fordel grønnsakene i en stor ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper (se tips). Fordel laksestykkene over grønnsakene og fordel soya- og ingefærsausen over. Bak fisken og grønnsakene midt i ovnen i 10–12, eller til til fisken så vidt er gjennomstekt, med en mørkerosa kjerne.
- Vel bekomme!