Marinerte filetstykker av svin med ovnsbakte poteter, blomkål og epleremulade
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Marinerte filetstykker av svin med ovnsbakte poteter, blomkål og epleremulade

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
  • olje

Ovnsbakte grønnsaker

blomkål
Blomkål
½–1 stk
delikatessepoteter
Delikatessepoteter
300 g
grønnkål
Grønnkål
50 g

Epleremulade

remulade
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
norsk eple
Norsk eple
1 stk

Marinerte filetstykker av svin

marinerte filetstykker av svin
Marinerte filetstykker av svin
300 g
Smør (Melk)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 649 kcal
  • Fett 36 g
  • Karbohydrater 39 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
  2. Ovnsbakte grønnsaker: Kutt blomkålen i fire båter gjennom stilkfestet. Fordel potetene og blomkålen utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gylne og møre. Gni grønnkålen inn med litt olje, og legg den på stekebrettet med grønnsakene når det gjenstår 5 minutter av steketiden.
  3. Epleremulade: Skyll og kutt ønsket mengde av eplet i små terninger. Bland epleterningene med remuladen i en skål. Smak til med salt og pepper.
  4. Marinerte filetstykker av svin: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter  på hver side, til det får en jevn stekeskorpe. Ha 1 ss smør i stekepanna og skru av varmen. Øs smøret over kjøttet, og la kjøttet hvile til resten av retten er klar.