Marinerte filetstykker av svin med ovnsbakte poteter, blomkål og epleremulade
Laktosefri
Glutenfri

Marinerte filetstykker av svin med ovnsbakte poteter, blomkål og epleremulade

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
  • olje
Blomkål
½–1 stk
Delikatessepoteter
300 g
Grønnkål
50 g
Remulade
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Norsk eple
1 stk
Marinerte filetstykker av svin
300 g
Smør
1 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 649 kcal
  • Fett: 36 g
  • Karbohydrater: 39 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
 Kutt blomkålen i fire båter gjennom stilkfestet. Fordel potetene og blomkålen utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gylne og møre. Gni grønnkålen inn med litt olje, og legg den på stekebrettet med grønnsakene når det gjenstår 5 minutter av steketiden.
Skyll og kutt ønsket mengde av eplet i små terninger. Bland epleterningene med remuladen i en skål. Smak til med salt og pepper.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter  på hver side, til det får en jevn stekeskorpe. Ha 1 ss smør i stekepanna og skru av varmen. Øs smøret over kjøttet, og la kjøttet hvile til resten av retten er klar.
God middag!