Laktosefri
Glutenfri
Marinerte filetstykker av svin med ovnsbakte poteter, blomkål og epleremulade
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
- olje
Blomkål
½–1 stk
Delikatessepoteter
300 g
Grønnkål
50 g
Remulade
1 pakke
Norsk eple
1 stk
Marinerte filetstykker av svin
300 g
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 649 kcal
- Fett: 36 g
- Karbohydrater: 39 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Kutt blomkålen i fire båter gjennom stilkfestet. Fordel potetene og blomkålen utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gylne og møre. Gni grønnkålen inn med litt olje, og legg den på stekebrettet med grønnsakene når det gjenstår 5 minutter av steketiden.
Skyll og kutt ønsket mengde av eplet i små terninger. Bland epleterningene med remuladen i en skål. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, til det får en jevn stekeskorpe. Ha 1 ss smør i stekepanna og skru av varmen. Øs smøret over kjøttet, og la kjøttet hvile til resten av retten er klar.
God middag!