15-20
Kremet pasta casarecce med bacon, brokkoli, tomat og Grande Premium
Denne enkle og raske pastaretten er en skikkelig familieklassiker, full av bacon og lagret ost.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
- olivenolje
- smør
Kremet saus
Gul løk
½ stk
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Baconterninger
150 g
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Vann
2 dl
Casarecce og brokkoli
Brokkoli
1 stk
Pasta (Hvete)
200 g
Tilbehør
Tomater
2 stk
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 739 kcal
- Fett 27 g
- Karbohydrater 82 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Kremet saus: Skrell og finhakk løken. Kok opp 2 dl vann, og bland inn grønnsaksbuljongen. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 3 minutter, til det er sprøtt. Tilsett løken, og stek videre i omtrent 2 minutter, til løken er blank. Tilsett crème fraîchen. Ha i buljongvannet litt etter litt, juster mengden etter hvor tykk du vil ha sausen. Kok opp på middels varme, og smak til med salt og pepper. La sausen stå på lav varme frem til servering.
- Casarecce og brokkoli: Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i terninger. Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok brokkolien med pastaen de siste 3–4 minuttene av pastaens koketid. Hell av vannet, og bland inn litt olivenolje eller smør.
- Tilbehør: Kutt tomatene i terninger. Topp retten med tomatene og Grande Premium-osten ved servering.