15-20
Laktosefri
Soya- og ingefærglasert pulled pork med appelsinsalat og jasminris
Pulled pork trenger lang varmebehandling for å bli mørt, og vi har gjort forarbeidet for deg. Servert med eksotiske smaker og en frisk appelsinsalat.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Hvete,
- soya
Basisvarer
- olivenolje
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- salt
- pepper
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Soya- og ingefærglasert pulled pork
Pulled jalapeño pork
300 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Jasminris
Jasminris
125 g
Appelsinsalat
Appelsin
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Chiliflak
1 pakke
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ts
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 580 kcal
- Fett 18 g
- Karbohydrater 71 g
- Protein 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du har peanøtter eller cashewnøtter i skapet, kan du varme opp en tørr stekepanne til middels varme, og riste nøttene lett i 2–3 minutter. Topp retten med dem ved servering.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Soya- og ingefærglasert pulled pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter. Ta formen ut av ovnen, ta av folien, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn soya- og ingefærsausen.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Appelsinsalat: Kutt skallet av appelsinen og rens paprikaen. Kutt appelsinen, paprikaen og agurken i små terninger. Ha alt i en skål, og vend inn ønsket mengde av chiliflakene, 1 ss olivenolje og 1 ts eddik. Smak til med salt og pepper.
- God middag!