15-20
Thaisuppe med soya- og ingefærstekt kyllingkjøttdeig, borlottibønner og friske grønnsaker
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk,
- soya,
- selleri
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Thaisuppe
Thaisuppe (Selleri, Melk, Laktose)
700 g
Friske grønnsaker
Rødløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Hodekål
200 g
Soya- og ingefærstekt kyllingkjøttdeig
Borlottibønner
1 pakke
Kyllingkjøttdeig
150 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 591 kcal
- Fett 32 g
- Karbohydrater 47 g
- Protein 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt rødløken i tynne ringer og mariner den i eddik og litt salt. Topp suppen med løken ved servering. La gjerne grønnsakene koke med i suppen i et par minutter.
- Thaisuppe: Hell suppen over i en kjele og kok opp på middels varme under omrøring.
- Friske grønnsaker: Skrell rødløken og gulroten. Kutt løken og kålen i strimler og gulroten i skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 2 minutter, og krydre med salt og pepper. Ha de stekte grønnsaken over i en skål, og hold varmt til servering.
- Soya- og ingefærstekt kyllingkjøttdeig: Hell laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til høy varme og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn soya- og ingefærsausen og bønnene og gi et raskt oppkok. Krydre med salt og pepper.
- God middag!