Laktosefri
Glutenfri
Hoisinglasert kylling med frisk kålsalat og sesamris
4.23 (815)
Under 30 min
9 Ingredienser
Den søte, smakfulle hoisinsausen er en asiatisk yndling, og passer utmerket til kylling. Sprø grønnsaker og cashewnøtter gir en deilig krønsj.
Den søte, smakfulle hoisinsausen er en asiatisk yndling, og passer utmerket til kylling. Sprø grønnsaker og cashewnøtter gir en deilig krønsj.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Soya
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- olje
- pepper
- salt
- soyasaus
- sukker
Jasminris
125 g
Sesamfrø
1 pakke
Gulrot
1 stk
Purre
½ stk
Koriander
1 bunt
Grønn spisskål
½ stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Sukker
1 ss
Salt
½ ts
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Hoisinsaus
½–1 pakke
Lime
½ stk
Soyasaus
2 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 664 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 81 g
- Protein:
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken. Varm opp en tørr stekepanne til middels varme, og rist sesamfrøene i omtrent 2 minutter, eller til de er gylne. Bland sesamfrøene inn i den ferdigkokte risen.
Skrell gulrøttene, og riv dem på den grove siden av et rivjern. Skyll og kutt purren og spisskålen i tynne strimler. Skyll og grovhakk korianderen. Ha gulrøttene, purren, spisskålen og korianderen i en salatbolle. Bland sammen 2 ss eddik, 1 ss sukker og ½ ts salt i en skål. Bland dressingen inn i grønnsakene. La kålsalaten stå på benken frem til servering, og topp salaten med peanøttene.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter på begge sider, til den er gyllen. Bland sammen hoisinsausen, saften fra limen og 2 ss soyasaus i en skål. Hell sausen over kyllingen mot slutten av steketiden. La kyllingen hvile i 5 minutter, før du skjærer den i skiver.
God middag!