15-20
Pasta casarecce med grønnsakskjøttboller, steinsoppsaus og spinat
Kjøttboller er en storfavoritt. Her får du ferdiglagde kjøttboller med grønnsaker fra Jæder med steinsoppsaus og aromasopp. En skikkelig umamibombe.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- pastavann
- olje
- salt
- pepper
- olivenolje
Pasta casarecce
Pasta (Hvete)
200 g
Kjøttboller med steinsoppsaus
Aromasopp
100 g
Vårløk
1 pakke
Spinat
50 g
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Steinsoppulver
1 pakke
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Pastavann
1 dl
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 939 kcal
- Fett 46 g
- Karbohydrater 87 g
- Protein 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Damp spinaten i 1 dl vann og 1 ss smør i en egen kjele.
- Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ta vare på 1 dl av pastavannet før du siler vannet av den ferdigkokte pastaen.
- Kjøttboller med steinsoppsaus: Børst soppen fri for jord, og kutt den i to. Skyll og kutt vårløken i skiver. Skyll og tørk spinaten.
- Kjøttboller med steinsoppsaus, fortsettelse: Varm opp en vid kjele til middels varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene og soppen i 6–7 minutter. Vend inn steinsoppulveret og crème fraîchen. La sausen småkoke i 5 minutter, eller til pastaen er ferdig. Vend inn spinaten, vårløken og omtrent 1 dl av pastavannet før servering. Smak til med salt, pepper og olivenolje.
- God middag!