Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarer:
- Salt
Spagetti
200 g
Salt
Kalkunbacon
200 g
Løk
½ stk
Rømmemiks
1 pakke
Erter
125 g
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne med godt smør og brød.
Sett på en kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Den skal kokes al dente, altså med en fast kjerne, i omtrent 8–10 minutter.
Skjær løk i tynne skiver. Varm opp en stekepanne og stek baconet sprøtt i litt olje. Stek løkskiver sammen med kalkunbaconet til løken blir gyllen. Tilsett ertene og la dem surre i 2–3 minutter.
Når pastaen er ferdig kokt, sil av den i et dørslag og ha den tilbake i kjelen. Bland inn rømmemiks, bacon, erter og løk. Smak til med salt og pepper.
Server kremet spagetti med stekt løk, erter og kalkunbacon. Riv over parmesan ved servering.
God middag!