Soya- og ingefærglasert pulled pork med appelsinsalat og jasminris
Laktosefri

Soya- og ingefærglasert pulled pork med appelsinsalat og jasminris

3.88 (142)
Under 20 min
7 Ingredienser
Pulled pork trenger lang varmebehandling for å bli mørt, og vi har gjort forarbeidet for deg. Servert med eksotiske smaker og en frisk appelsinsalat.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Pulled jalapeño pork
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Jasminris
125 g
Appelsin
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Chiliflak
1 pakke
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ts
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
580 kcal
Fett:
18 g
Karbohydrater:
71 g
Protein:
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du har peanøtter eller cashewnøtter i skapet, kan du varme opp en tørr stekepanne til middels varme, og riste nøttene lett i 2–3 minutter. Topp retten med dem ved servering.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter. Ta formen ut av ovnen, ta av folien, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn soya- og ingefærsausen.
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Kutt skallet av appelsinen og rens paprikaen. Kutt appelsinen, paprikaen og agurken i små terninger. Ha alt i en skål, og vend inn ønsket mengde av chiliflakene, 1 ss olivenolje og 1 ts eddik. Smak til med salt og pepper.
God middag!