Fullkornspizza med ost, skinke, rødløk og italiensk kålsalat
Roede

Fullkornspizza med ost, skinke, rødløk og italiensk kålsalat

3.9 (120)
Under 30 min
9 Ingredienser
Denne pizzaen med fullkornsbunn er mettende, mager og full av kjære og kjente smaker. Den italienske kålsalaten er friskt og knasende tilbehør.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Rødløk
½–1 stk
Pizzabunn av fullkorn
1 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
½ pakke
Revet ost
50–100 g
(Melk)
Kokt skinke i strimler
100 g
Spisskål
½ stk
Gulrøtter
100 g
Tomat
1 stk
Oregano
1 pakke
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1–2 ss
Olivenolje
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
521 kcal
Fett:
21 g
Karbohydrater:
51 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp pizzaen med grønnsak-, kjøttpålegg- eller osterester. Bland inn en lett dressing kålsalaten for en mildere og mer kremet variant av salaten.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Skrell og kutt rødløken i skiver. Legg pizzabunnen på stekebrett med bakepapir, og fordel pizzasausen jevnt utover bunnen. Strø over den revne osten. Fordel skinkestrimlene over pizzaen, og topp med ønsket mengde av rødløken. Stek pizzaen nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. 
Skyll spisskålen og skrell gulrøttene. Kutt spisskålen i tynne strimler, og grovriv gulrøttene på et rivjern. Kutt tomaten i terninger. Ha grønnsakene i en salatbolle, og vend inn basilikum- og oreganokrydderet, 1–2 ss valgfri eddik og 1 ss olivenolje. Smak til med salt og grovkvernet sort pepper. Vend om på salaten noen ganger før servering. 
 ½ stk Kålsalat: 150 g Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!