Roede
Laktosefri
Kyllingsalat med byggkorn, tomat, mandler og cæsardressing
4.06 (174)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Mandler·
- Melk·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Byggkorn
125 g
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Norsk eple
1 stk
Agurk
½ stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Cæsardressing
½–1 pakke
Mandelskiver
½ pakke
Olje
1 ts
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 702 kcal
- Fett:
- 38 g
- Karbohydrater:
- 54 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ikke liker rå rødløk, kan den stekes sammen med kyllingen for en mildere smak. Bland gjerne byggkornene inn med salaten og kyllingen.
Tilbered byggkornene som anvist på pakkene.
Skyll, tørk og riv salaten i mindre biter. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll og kutt tomaten, eplet og agurken i terninger. Fordel salaten og grønnsakene på et stor fat.
Kutt kyllingen i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter. Fordel kyllingen over salaten, og krydre med litt salt og pepper. Server byggkornene til salaten. Topp med cæsardressingen og mandelskivene.
100 g Grønnsaker: 180 g Kylling: 120 g Dressing: 1 ss Mandler: 1 ts Energiinnhold: ca. 400 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!