Pølser med bakte grønnsaker og sennepsdressing
Ny oppskrift
Under 30 min
0 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også bake søtpotet og sellerirot i en ildfast form på 230 grader i 20 minutter, før du legger over pølsene. Så kan du koke brokkolibukettene i vann og servere den ved siden av pølseformen.
Sett ovnen på 220 grader varmluft og sett over en kjele med lettsaltet vann.
Skrell og del søtpotet og sellerirot i terninger. Del brokkoli i buketter. Kok søtpotet og sellerirot i kokende vann i ca. 6-7 minutter og tilsett brokkoli de siste to minuttene. Skyll grønnsakene i kaldt vann og la de renne av seg.
Smør en ildfast form med olje. Ha grønnsakene over i formen og krydre med salt og pepper. Del pølsene i to på langs og legg dem over grønnsakene.
Legg over skiver av ost til slutt, sett formen i ovnen og stek i omtrent 10- 15 minutter, til retten har fått en gyllen farge.
Bland sammen kesam og sennep og server ved siden av.
Pølser: 150 g Grønnsaker: 250 g Kcal: 410
God middag!