Kylling stroganoff i kremet tomatsaus med sjampinjong og villris
Glutenfri

Kylling stroganoff i kremet tomatsaus med sjampinjong og villris

4.01 (89)
Under 30 min
9 Ingredienser
En rask og varmende vintergryte med sopp og kremet tomatsaus som passer både store og små.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Villris
125 g
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Sjampinjong
200 g
Strimlet kyllingfilet
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Hønsebuljong
1 pakke
Vann
3 dl
Strimlet kålsalat
120 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
645 kcal
Fett:
18 g
Karbohydrater:
71 g
Protein:
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til med sukker for å gi gryten en rundere.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken, og rens og kutt paprikaen i strimler. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver.
 Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Ta kyllingen ut av pannen. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek løken og soppen i omtrent 4 minutter. Tilsett paprikaen og kyllingen. Rør inn tomatpuréen, crème fraîchen, hønsebuljongen og 3 dl vann. La det hele småkoke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Server kålsalaten til retten.
God middag!