Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For mer smak kan du tilsett mer frisk finhakket ingefær og chili og evt finhakket hvitløk. Litt presset sitronsaft eller lime gjør seg også godt i denne woken.
Skyll bygget i kaldt vann og ha den i en vid kjele. Kok etter anvisning på pakken.
Skyll og skjær alle grønnsakene opp i mindre biter eller strimler.
Varm opp olje i en wokpanne eller stekepanne med høye kanter.
Ha grønnsakene i stekepannen og wok på høy varme i ca 3-4 minutter. Tilsett byggryn og la alt bli gjennomvarmt. Vend inn hoisinsaus, etter smak.
Server grønnsakswok med finkuttet koriander over og limebåter ved siden av.
1 Roedeporsjon: Grønnsakswok: 375 g Kcal: 350
God middag!