Grønnsakswok	med bygg

Grønnsakswok med bygg

Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      For mer smak kan du tilsett mer frisk finhakket ingefær og chili og evt finhakket hvitløk. Litt presset sitronsaft eller lime gjør seg også godt i denne woken.

      Skyll bygget i kaldt vann og ha den i en vid kjele. Kok etter anvisning på pakken.
      Skyll og skjær alle grønnsakene opp i mindre biter eller strimler.
      Varm opp olje i en wokpanne eller stekepanne med høye kanter.
      Ha grønnsakene i stekepannen og wok på høy varme i ca 3-4 minutter. Tilsett byggryn og la alt bli gjennomvarmt. Vend inn hoisinsaus, etter smak.
      Server grønnsakswok med finkuttet koriander over og limebåter ved siden av.
      1 Roedeporsjon: Grønnsakswok: 375 g Kcal: 350
      God middag!