Pulled pork med bakt potet, maissalat og salsa

Pulled pork med bakt potet, maissalat og salsa

4.24 (63)
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    Sous vide-bakepotet
    1 stk
    Salt
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Pulled pork
    350 g
    Mais
    1 pakke
    Sjalottløk
    1 stk
    Rød paprika
    1 stk
    Restaurantsalat
    1 pakke
    Tomatsalsa
    1 beger
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Du kan også krydre de bakte potetene med f.eks. paprikakrydder, røkt paprika, fersk hvitløk, rosmarin eller timian. Strø gjerne ferske urter over ved servering og server en spiseskje kesam til den bakte poteten!

    Varm opp stekeovnen på 210 grader varmluft og kok opp en stor kjele med vann.
    Legg posen med pulled pork i kjelen med kokende vann. La den koke i 10–15 minutter.
    Del potetene i to og legg de over på et stekebrett med bakepapir. Krydre med olje, salt og pepper. Sett brettet i ovnen og bak potetene i ca 15 minutter (se tips).
    Skyll maiskornene i et dørslag og la renne av seg. Bland sammen med finkuttet løk, paprika, og restaurantsalaten.
    Løft posen med svin opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og knus innholdet litt med hendene. Pass på, det er varmt! Hell kjøttet og stekekraften i en ildfast form. Ta en gaffel i hver hånd og riv svinekjøttet i strimler. Sett det strimlede kjøttet i ovnen i 10–12 minutter.
    Server pulled pork med bakt potet, maissalat og salsa.
    Legg kjøttet i folie/aluminiumsform og grill det over direktevarme, til det er gjennomvarmt. Del poteten i to og grill i 3-5 minutter på hver side.
    150 g Pulled pork: 150 g Maissalat Salsa: 2 ss Energiinnhold: 380 Kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
    God middag!