Pulled pork med bakt potet, maissalat og salsa
4.24 (63)
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Sous vide-bakepotet
1 stk
Salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Pulled pork
350 g
Mais
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Restaurantsalat
1 pakke
Tomatsalsa
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også krydre de bakte potetene med f.eks. paprikakrydder, røkt paprika, fersk hvitløk, rosmarin eller timian. Strø gjerne ferske urter over ved servering og server en spiseskje kesam til den bakte poteten!
Varm opp stekeovnen på 210 grader varmluft og kok opp en stor kjele med vann.
Legg posen med pulled pork i kjelen med kokende vann. La den koke i 10–15 minutter.
Del potetene i to og legg de over på et stekebrett med bakepapir. Krydre med olje, salt og pepper. Sett brettet i ovnen og bak potetene i ca 15 minutter (se tips).
Skyll maiskornene i et dørslag og la renne av seg. Bland sammen med finkuttet løk, paprika, og restaurantsalaten.
Løft posen med svin opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og knus innholdet litt med hendene. Pass på, det er varmt! Hell kjøttet og stekekraften i en ildfast form. Ta en gaffel i hver hånd og riv svinekjøttet i strimler. Sett det strimlede kjøttet i ovnen i 10–12 minutter.
Server pulled pork med bakt potet, maissalat og salsa.
Legg kjøttet i folie/aluminiumsform og grill det over direktevarme, til det er gjennomvarmt. Del poteten i to og grill i 3-5 minutter på hver side.
150 g
Pulled pork: 150 g
Maissalat
Salsa: 2 ss
Energiinnhold: 380 Kcal
For deg som registrerer i Roede-klubben.no:
Registrer middagen i porsjoner.
1) Søk etter oppskrift
2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!