Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- pastavann
- olivenolje
- salt
- olje
Pasta
Linguine (Hvete)
200 g
Cajun kyllingpasta
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Tomatsausbase
1 pakke
Kryddermiks med fennikel og pepper (Sennep)
½ pakke
Pastavann
1 dl
Feta- og spinattopping
Spinat
50 g
Fetaost (Melk, Laktose)
50 g
Chiliflak
1 pakke
Olivenolje
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 833 kcal
- Fett 24 g
- Karbohydrater 99 g
- Protein 55 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For en litt mer spicy tomatsaus tilsett litt av chiliflakene i tomatsausen.
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på 1 dl av pastavannet til sausen.
- Cajun kyllingpasta: Skrell og kutt rødløken i skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Kutt kyllingen i terninger. Ta vare på kraften i kyllingpakken.
- Cajun kyllingpasta, fortsettelse: Varm opp en vid kjele eller en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og squashen i 2–3 minutter. Ha i kyllingen og tomatpuréen, og stek videre i 2–3 minutter. Tilsett tomatsausbasen, kraften fra kyllingpakken, 1 dl pastavann og kryddermiksen. Kok opp, og la sausen småkoke i 6–8 minutter. Smak til med litt salt og eventuelt mer av kryddermiksen.
- Feta- og spinattopping: Skyll og tørk spinaten. Bland spinaten med fetaosten og 1 ss olivenolje i en skål. Bland inn chiliflakene, eller server dem til retten. Topp retten med feta- og spinattoppingen.
- God middag!