Cajun kylling med pasta linguine og feta- og spinattopping
20-30

Cajun kylling med pasta linguine og feta- og spinattopping

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • pastavann
  • olivenolje
  • salt
  • olje

Pasta

linguine
Linguine (Hvete)
200 g

Cajun kyllingpasta

rødløk
Rødløk
1 stk
squash
Squash
1 stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
tomatsausbase
Tomatsausbase
1 pakke
kryddermiks med fennikel og pepper
Kryddermiks med fennikel og pepper (Sennep)
½ pakke
Pastavann
1 dl

Feta- og spinattopping

spinat
Spinat
50 g
fetaost
Fetaost (Melk, Laktose)
50 g
chiliflak
Chiliflak
1 pakke
Olivenolje
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 833 kcal
  • Fett 24 g
  • Karbohydrater 99 g
  • Protein 55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For en litt mer spicy tomatsaus tilsett litt av chiliflakene i tomatsausen.

  1. Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på 1 dl av pastavannet til sausen.
  2. Cajun kyllingpasta: Skrell og kutt rødløken i skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Kutt kyllingen i terninger. Ta vare på kraften i kyllingpakken.
  3. Cajun kyllingpasta, fortsettelse: Varm opp en vid kjele eller en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og squashen i 2–3 minutter. Ha i kyllingen og tomatpuréen, og stek videre i 2–3 minutter. Tilsett tomatsausbasen, kraften fra kyllingpakken, 1 dl pastavann og kryddermiksen. Kok opp, og la sausen småkoke i 6–8 minutter. Smak til med litt salt og eventuelt mer av kryddermiksen. 
  4. Feta- og spinattopping: Skyll og tørk spinaten. Bland spinaten med fetaosten og 1 ss olivenolje i en skål. Bland inn chiliflakene, eller server dem til retten. Topp retten med feta- og spinattoppingen.
  5. God middag!