Wraps med refried beans, syltet rødløk, coleslaw og avokado
Laktosefri
Vegetar

Wraps med refried beans, syltet rødløk, coleslaw og avokado

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
16 Ingredienser
Proteinrike bønner og en spenstig coleslaw med lime og koriander i tortilla passer perfekt som hverdagstaco til hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Kanel
  • vann
  • eplesider-/hvitvinseddik
  • sukker
  • olje
  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Gulrot
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Svarte bønner
1 pakke
Chipotlemiks
½ pakke
Oregano
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Kanel
1 ts
Vann
1 dl
Rødløk
1 stk
Vann
1 dl
Eplesider-/hvitvinseddik
½ dl
Sukker
3 ss
Gulrot
1 stk
Koriander
½ bunt
Rødkål
½ bit
Chilimajones
1 pakke
(Egg, Sennep)
Lime
½ stk
Chipotlemiks
½ pakke
Tortillalefser
4 stk
(Hvete)
Avokado
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 858 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 107 g
  • Protein: 25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skrell gulrøttene, sjalottløken og hvitløken. Finhakk hvitløken, og kutt løken og den ene gulroten i terninger. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann.  
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek halvparten av chipotlemiksen, 1 ts kanel og hele pakken med basilikum- og oreganokrydderet i omtrent 1 minutt. Tilsett bønnene, sjalottløken, gulrotterningene og hvitløken, og stek det hele videre i 4–5 minutter. Tilsett 1 dl vann og grønnsaksbuljongen, og kok opp. La det småkoke i 4–5 minutter, til væsken har fordampet. Smak til med salt og pepper. 
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kok opp 1 dl vann, ½ dl eddik og 3 ss sukker i en liten kjele til sukkeret har smeltet. Ta kjelen av varmen, og vend inn rødløken. La løken trekke i laken frem til servering. 
 Grovriv den andre gulroten på et rivjern. Skyll og tørk korianderen. Finhakk korianderen og halvparten av rødkålen. Bland 2 ss av chilimajonesen og saften fra halve limen i en skål. Krydre med salt og pepper, og smak til med chipotlemiksen. Bland rødkålen, gulroten og korianderen sammen med dressingen.  
 Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 6 minutter. Del avokadoen i to. Fjern steinen, og del avokadokjøttet i skiver. Fyll tortillaene med bønnene, og topp med avokadoen, coleslawen og den syltede rødløken. 
God middag!