Hvit pizza med salsicciaboller toppet med aromasopp og urter
4.4 (185)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Crème fraîche
1 pakke
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
Aromasopp
100 g
Rødløk
1 stk
Rosmarin
1 bunt
Salsicciadeig
150 g
Pizzabunner
2 stk
Revet ost
1 pakke
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1150 kcal
- Fett: 60 g
- Karbohydrater: 94 g
- Protein: 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne pizzaen med litt spekeskinke rett før servering.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Bland crème fraîchen og steinsoppulveret med litt salt og pepper i en skål. Riv den ferske mozzarellaen fra hverandre. Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll rosmarinen, og plukk bladene av stilkene. Fukt hendene, og rull salsicciadeigen til små kjøttboller.
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel crème fraîche-blandingen jevnt utover bunnene. Strø over den ferske mozzarellaen, den revne osten og soppen. Fordel salsicciabollene over pizzaen, og topp med ønsket mengde av rødløken og rosmarinen. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen.
Skyll og tørk ruccolaen, og topp pizzaen med den ved servering.
God middag!