15-20
Laktosefri
Wraps med bakte grønnsaker og laks, frisk salat og curry- og mangodressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Bakt laks og grønnsaker
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Laksefilet (Fisk)
270 g
Sitruskrydder (Sulfitt)
½–1 pakke
Salat
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Tortillalefser
Tortillalefser (Hvete)
1 pakke
Servering
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 908 kcal
- Fett 50 g
- Karbohydrater 74 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Bakt laks og grønnsaker: Skyll, rens og kutt paprikaen i tynne strimler. Skrell og kutt rødløken i små båter. Ha grønnsakene i en ildfast form og vend inn litt olje, salt og pepper. Skyll og tørk fiskestykkene og legg de oppå grønnsakene. Krydre fisken med sitruskrydderet. La formen stå i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren og grønnsakene har fått stekeskorpe.
- Salat: Kutt enden av hjertesalaten og del den i to på langs. Vask hjertesalaten og tomaten. Kutt hjertesalaten i grove strimler og tomaten i terninger. Bland salaten og tomaten i en skål med litt salt og pepper rett før servering.
- Tortillalefser: Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie (kan sløyfes), og varm dem i ovnen i 2–3 minutter.
- Servering: Flak fisken med en gaffel og bland den sammen med grønnsakene i formen. Server tortillalefsene med grønnsakene og fisken, salaten og curry-og mangodressingen.
- God middag!