Tempurasei med jasminris, spicy wok, peanøtter og soya- og ingefærsaus

Tempurasei med jasminris, spicy wok, peanøtter og soya- og ingefærsaus

3.94 (294)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
Jasminris
125 g
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Råkostmiks
150 g
Lime
½ stk
Bønnespirer
1 pakke
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 764 kcal
  • Fett: 23 g
  • Karbohydrater: 99 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også wokke bønnespirene med de andre grønnsakene.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
 Tilbered risen som anvist på pakken. 
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12 minutter, eller til den er sprø på utsiden og gjennomvarm.  
Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i halve pakken med ingefærblandingen. Tilsett råkostmiksen, og wokk det hele i 2 minutter. Krydre med litt salt.  
 Kutt den halve limen i båter. Server limebåtene, bønnespirene, peanøttene og soya- og ingefærsausen til retten. 
God middag!