Tempurasei med jasminris, spicy wok, peanøtter og soya- og ingefærsaus
15-20

Tempurasei med jasminris, spicy wok, peanøtter og soya- og ingefærsaus

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • peanøtter,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Tempurasei

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Spicy wok

finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
råkostmiks
Råkostmiks
150 g

Tilbehør

lime
Lime
½ stk
bønnespirer
Bønnespirer
1 pakke
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter)
1 pakke
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 764 kcal
  • Fett 23 g
  • Karbohydrater 99 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også wokke bønnespirene med de andre grønnsakene.

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
  2. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
  3. Tempurasei: Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12 minutter, eller til den er sprø på utsiden og gjennomvarm.  
  4. Spicy wok: Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i halve pakken med ingefærblandingen. Tilsett råkostmiksen, og wokk det hele i 2 minutter. Krydre med litt salt.  
  5. Tilbehør: Kutt den halve limen i båter. Server limebåtene, bønnespirene, peanøttene og soya- og ingefærsausen til retten.