Tempurasei med jasminris, spicy wok, peanøtter og soya- og ingefærsaus
3.94 (294)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- salt
Jasminris
125 g
Tempurasei
330 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Råkostmiks
150 g
Lime
½ stk
Bønnespirer
1 pakke
Peanøtter
1 pakke
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 764 kcal
- Fett: 23 g
- Karbohydrater: 99 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også wokke bønnespirene med de andre grønnsakene.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12 minutter, eller til den er sprø på utsiden og gjennomvarm.
Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i halve pakken med ingefærblandingen. Tilsett råkostmiksen, og wokk det hele i 2 minutter. Krydre med litt salt.
Kutt den halve limen i båter. Server limebåtene, bønnespirene, peanøttene og soya- og ingefærsausen til retten.
God middag!