Indisk kyllingsuppe med langbrød

Indisk kyllingsuppe med langbrød

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Indisk kyllingsuppe
1 pakke
(Selleri, Melk, Laktose)
Skivet kyllingfilet
1 pakke
Gulrot
2 stk
Koriander
1 bunt
Langbrød av fullkorn
1 pakke
(Gluten)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis det blir rester så smaker kyllingsuppen like godt til lunsj dagen etter. Smak gjerne til suppen med lime eller yoghurt naturell hvis du har.

Varm ovnen til 200 grader varmluft.
Skjær kyllingen i mindre biter. Skrell gulrøttene og kutt dem i tynne skiver.
Varm opp en vid kjele med olje. Stek kyllingen gyllen. Ha i gulrotskivene og hell over suppen. Varm opp og la suppen småkoke i 3-4 minutter. Smak til med salt og grovkvernet pepper.
Ha litt olje på langbrødet og varm det i ovnen i 2-3 minutter.
Skyll og finhakk koriander, og ha den over suppen rett før servering.
God middag!