Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Indisk kyllingsuppe
1 pakke
Skivet kyllingfilet
1 pakke
Gulrot
2 stk
Koriander
1 bunt
Langbrød av fullkorn
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis det blir rester så smaker kyllingsuppen like godt til lunsj dagen etter. Smak gjerne til suppen med lime eller yoghurt naturell hvis du har.
Varm ovnen til 200 grader varmluft.
Skjær kyllingen i mindre biter. Skrell gulrøttene og kutt dem i tynne skiver.
Varm opp en vid kjele med olje. Stek kyllingen gyllen. Ha i gulrotskivene og hell over suppen. Varm opp og la suppen småkoke i 3-4 minutter. Smak til med salt og grovkvernet pepper.
Ha litt olje på langbrødet og varm det i ovnen i 2-3 minutter.
Skyll og finhakk koriander, og ha den over suppen rett før servering.
God middag!