Revet kyllingtaco med strimlet kål, rødløk og meksikansk maissalat med chipotle
Laktosefri

Revet kyllingtaco med strimlet kål, rødløk og meksikansk maissalat med chipotle

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete)
Tomat
1 stk
Mais
1 pakke
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Chipotlemiks
½ pakke
Lime
½ stk
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Koriander
½ bunt
Strimlet kålsalat
120 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
847 kcal
Fett:
41 g
Karbohydrater:
79 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt av skallet fra limen i maissalaten, men husk å skylle limen godt først.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Ha kyllingen og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kyllingen midt i ovnen i 15 minutter. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie. 
Ta kyllingen ut av ovnen, og riv kyllingen fra hverandre med to gafler. Stek kyllingen videre uten folie i 10 minutter, og varm tortillalefsene i ovnen med kyllingen.
 Skyll og kutt tomaten i terninger. Sil laken av maisen. Ha maisen og tomaten i en bolle. Vend inn aiolien, og smak til med chipotlemiksen, salt, pepper og saften fra den halve limen (se tips).   
 Skrell og kutt rødløken i strimler. Press litt limesaft over løken og vend sammen. Kutt resten av limen i båter. Skyll og grovhakk korianderen. Server limebåtene, kålsalaten, korianderen og rødløken til retten.    
God middag!