Fiskekaker med stekt ris og sweet chilisaus

Fiskekaker med stekt ris og sweet chilisaus

Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      Pisk sammen to egg og hell dette over ris og grønnsaker. Rør god og stek til eggene har stivnet.

      Sett ovnen på 200 grader varmluft.
      Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det forsiktig koke i 12 minutter under lokk. Sett kjelen til siden og la risen etterdampe i minimum 5 minutter.
      Ha fiskekakene i en ildfast form. Varm fiskekakene i ovnen til de er gjennomvarme. Dette tar omtrent 10-15 minutter.
      Varm en stekepanne med 3 ss olje. Ha i stimlet kål og blomkålblanding. Fres det lett. Ha i risen og bland godt. La det hele steke i 3-4 minutter. Ha på soyasaus, erter og smak til med salt og pepper.
      Server fiskekaker med stekt ris og sweet chilisaus
      God middag!