Fiskekaker med stekt ris og sweet chilisaus
Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pisk sammen to egg og hell dette over ris og grønnsaker. Rør god og stek til eggene har stivnet.
Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det forsiktig koke i 12 minutter under lokk. Sett kjelen til siden og la risen etterdampe i minimum 5 minutter.
Ha fiskekakene i en ildfast form. Varm fiskekakene i ovnen til de er gjennomvarme. Dette tar omtrent 10-15 minutter.
Varm en stekepanne med 3 ss olje. Ha i stimlet kål og blomkålblanding. Fres det lett. Ha i risen og bland godt. La det hele steke i 3-4 minutter. Ha på soyasaus, erter og smak til med salt og pepper.
Server fiskekaker med stekt ris og sweet chilisaus
God middag!