Ostegratinert pai med kyllingkjøttdeig, og frisk salat

Ostegratinert pai med kyllingkjøttdeig

og frisk salat
Ny oppskrift
Under 20 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Gul løk
1 stk
Mais
1 pakke
Tomatpuré
1 pakke
Maisstivelse
1 pakke
Three spice
1 pakke
Hvetetortillaer
3 stk
(Hvete, Gluten)
Kyllingkjøttdeig
300 g
Revet ost
½ pakke
(Melk)
Vann
3 dl
Salt
½ ts
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Lettrømme
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
817 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
71 g
Protein:
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
 Skrell og finhakk løken. Sil laken av maiskornene. Ha tomatpuréen, 3 dl vann, maisstivelsen, ½ ts salt og three spice krydderet i et litermål og visp sammen. Legg tortillalefsene overlappende i en ildfast form.  
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen og løken i 2–3 minutter, til kjøttet får litt stekeskorpe. Tilsett maisen og tomatsausen, og kok opp. La det småkoke i 1–2 minutter, til sausen tykner. Smak til med salt og pepper. 
Fordel kjøttfyllet i tortillaformen. Topp med den revne osten. Stek paien i ovnen i 8–10 minutter, eller til osten har smeltet og er lett gyllen. 
 Del hjertesalaten i to og skyll den innvendig. Tørk salaten, og kutt den i mindre biter. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha salaten og tomaten i en bolle, og vend inn litt olivenolje, eddik, salt og pepper.
 Server lettrømmen til retten.
God middag!