Fiskesuppe med gulrot og dill

Fiskesuppe med gulrot og dill

Ny oppskrift
Under 15 min
0 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      For variasjon kan du også tilsette litt karri og/eller fennikelfrø i suppen. Da freser du bare ½ ss karripulver/fennikelfrø i 1 ss smør i 30 sekunder på middels temperatur før du tilsetter suppen.

      Ha suppebasen over i en kjele og varm forsiktig opp. Rør av og til.
      Skrell og kutt gulrot i strimler. Kutt sjalottløk og sukkererter i strimler. Ha grønnsakene i suppen og la det småkoke i 3-4 minutter.
      Tørk fisken med litt papir og ha den i suppen. La suppen trekke videre til fisken er gjennomvarm, i 3-4 minutter.
      Tilsett finhakket dill. Smak til med salt, pepper og sitron.
      Mengde: 500 g Kcal: 420
      Mengde: 500 g Kcal: 420
      God middag!