Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For variasjon kan du også tilsette litt karri og/eller fennikelfrø i suppen. Da freser du bare ½ ss karripulver/fennikelfrø i 1 ss smør i 30 sekunder på middels temperatur før du tilsetter suppen.
Ha suppebasen over i en kjele og varm forsiktig opp. Rør av og til.
Skrell og kutt gulrot i strimler. Kutt sjalottløk og sukkererter i strimler. Ha grønnsakene i suppen og la det småkoke i 3-4 minutter.
Tørk fisken med litt papir og ha den i suppen. La suppen trekke videre til fisken er gjennomvarm, i 3-4 minutter.
Tilsett finhakket dill. Smak til med salt, pepper og sitron.
Mengde: 500 g Kcal: 420
Mengde: 500 g Kcal: 420
God middag!