Kremet alt-i-ett gryte med pasta og chorizodeig
3.77 (125)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- vann
- olje
- pepper
Gul løk
½ stk
Chorizodeig
300 g
Casarecce
200 g
Paprikakrydder
½ pakke
Kokestabil matfløte
½ pakke
Salt
½ ts
Vann
5 dl
Tortillachips
½ pakke
Koriander
½ bunt
Jalapeño
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1014 kcal
- Fett: 48 g
- Karbohydrater: 99 g
- Protein: 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis ikke alle liker koriander kan den serveres ved siden av.
Skrell og finhakk løken. Varm opp en stor gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og chorizodeigen i 3–4 minutter, til løken er blank og kjøttet nesten er gjennomstekt. Tilsett den ukokte pastaen, ½ ts salt, paprikakrydderet og 5 dl vann, og rør godt om.
Kok opp, og la det hele småkoke under lokk på lav varme i 12–15 minutter, til pastaen er kokt, men har litt tyggemotstand, og det meste av væsken har kokt inn. Rør et par ganger i gryten underveis i koketiden, så det ikke setter seg fast i bunnen. Vend inn fløten mot slutten av koketiden, og smak til med salt og pepper.
Del hjertesalaten i to og skyll den innvendig. Tørk salaten og kutt den i mindre biter. Skyll og del tomaten i terninger. Ha salaten og tomaten i en bolle og vend inn balsamicovinaigretten.
Skyll korianderen og jalapeñoen. Grovhakk korianderen og kutt jalapeñoen i tynne skiver. Topp pastaen med korianderen og jalapeñoen, og server tortillachipsene ved siden av.
God middag!