Marinert svinefilet med eple- og ruccolasalat, jasminris og soppsaus

Marinert svinefilet med eple- og ruccolasalat, jasminris og soppsaus

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
125 g
Grønt eple
1 stk
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Rødløk
½–1 stk
Marinerte filetstykker av svin
300 g
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
572 kcal
Fett:
15 g
Karbohydrater:
66 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server salaten i separate skåler for en mer barnevennlig rett.

Tilbered risen som anvist på pakken. 
Skyll eplet, tomaten og ruccolaen, og skrell rødløken. Finhakk løken. Kutt eplet i terninger og tomaten i båter. Ha ruccolaen, eplet, tomaten og løken i en skål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt.  
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
God middag!