Marinert svinefilet med eple- og ruccolasalat, jasminris og soppsaus
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Jasminris
125 g
Grønt eple
1 stk
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Rødløk
½–1 stk
Marinerte filetstykker av svin
300 g
Soppsaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 572 kcal
- Fett:
- 15 g
- Karbohydrater:
- 66 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server salaten i separate skåler for en mer barnevennlig rett.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll eplet, tomaten og ruccolaen, og skrell rødløken. Finhakk løken. Kutt eplet i terninger og tomaten i båter. Ha ruccolaen, eplet, tomaten og løken i en skål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt.
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
God middag!