Laktosefri
Wraps med krydret kyllingkjøttdeig
bønnesalat og curry- og mangodressingNy oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- sukker
- vann
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Sukker
1 ts
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Kyllingkjøttdeig
300 g
Three spice
½–1 pakke
Vann
½ dl
Tortillalefser
½–1 pakker
Lime
½ stk
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
Meksikansk linse- og bønnesalat
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 961 kcal
- Fett:
- 42 g
- Karbohydrater:
- 96 g
- Protein:
- 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løken i en bolle og vend inn saften fra halve limen og 1 ts sukker. La løken marinere til resten av retten er klar.
Del hjertesalaten i to, skyll den i kaldt vann, og kutt den i tynne strimler. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha grønnsakene i hver sin skål.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 3–4 minutter, eller til den har fått litt stekeskorpe. Tilsett ½ dl vann og ønsket mengde av three spice krydderet, og stek videre i 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Kutt resten av limen i båter. Server limebåtene, bønnesalaten og mango- og currydressingen til retten, og sett sammen wrapsene etter eget ønske.
God middag!