Wraps med krydret kyllingkjøttdeig, bønnesalat og curry- og mangodressing
Laktosefri

Wraps med krydret kyllingkjøttdeig

bønnesalat og curry- og mangodressing
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
  • vann
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Sukker
1 ts
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Kyllingkjøttdeig
300 g
Three spice
½–1 pakke
Vann
½ dl
Tortillalefser
½–1 pakker
(Hvete, Gluten)
Lime
½ stk
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Meksikansk linse- og bønnesalat
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
961 kcal
Fett:
42 g
Karbohydrater:
96 g
Protein:
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løken i en bolle og vend inn saften fra halve limen og 1 ts sukker. La løken marinere til resten av retten er klar.
 Del hjertesalaten i to, skyll den i kaldt vann, og kutt den i tynne strimler. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha grønnsakene i hver sin skål.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 3–4 minutter, eller til den har fått litt stekeskorpe. Tilsett ½ dl vann og ønsket mengde av three spice krydderet, og stek videre i 2 minutter. Smak til med salt og pepper. 
 Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
 Kutt resten av limen i båter. Server limebåtene, bønnesalaten og mango- og currydressingen til retten, og sett sammen wrapsene etter eget ønske. 
God middag!