Indisk vegetargryte med tomatraita, peanøtter og ris
Glutenfri
Vegetar

Indisk vegetargryte med tomatraita, peanøtter og ris

4.02 (170)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Basmatiris
125 g
Indisk vegetargryte
600 g
(Melk, Laktose)
Tomat
1 stk
Koriander
½ bunt
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Koriander
½ bunt
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
769 kcal
Fett:
34 g
Karbohydrater:
92 g
Protein:
24 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered basmatirisen som anvist på pakken. 
 Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på lav varme i 8–10 minutter. 
 Skyll tomaten og korianderen. Kutt tomaten i små terninger og grovhakk halvparten av korianderen. Bland tomaten, yoghurten og den hakkede korianderen i en serveringsskål, og smak til med litt salt og pepper. 
 Topp retten med resten av korianderen og peanøttene.  
God middag!