Glutenfri
Vegetar
Indisk vegetargryte med tomatraita, peanøtter og ris
4.02 (170)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Basmatiris
125 g
Indisk vegetargryte
600 g
Tomat
1 stk
Koriander
½ bunt
Yoghurt naturell
150 g
Koriander
½ bunt
Peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 769 kcal
- Fett:
- 34 g
- Karbohydrater:
- 92 g
- Protein:
- 24 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered basmatirisen som anvist på pakken.
Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på lav varme i 8–10 minutter.
Skyll tomaten og korianderen. Kutt tomaten i små terninger og grovhakk halvparten av korianderen. Bland tomaten, yoghurten og den hakkede korianderen i en serveringsskål, og smak til med litt salt og pepper.
Topp retten med resten av korianderen og peanøttene.
God middag!