15-20
Glutenfri
Fiskeboller i karrisaus med råkost og poteter
Ta vare på tradisjonene i en hektisk hverdag. Fiskeboller i karrisaus, en klassisk hverdagsrett som er godt likt av hele familien.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- salt
Kokte poteter
Delikatessepoteter
300 g
Fiskeboller i karrisaus
Fiskeboller i hvit saus (Fisk, Melk, Laktose)
700 g
Karri
½–1 pakke
Råkost
Gulrøtter
2 stk
Kålrot
1 bit
Appelsin
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 683 kcal
- Fett 27 g
- Karbohydrater 78 g
- Protein 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne karrien ved siden av, om du heller foretrekker det.
- Kokte poteter: Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
- Fiskeboller i karrisaus: Varm opp en kjele til middels varme, og ha i litt olje og ønsket mengde karri. La det surre i 1 minutt. Hell fiskebollene og sausen over i kjelen, og kok opp på middels varme under omrøring. La fiskebollene småkoke i sausen i omtrent 5 minutter, eller til de er gjennomvarme. Smak til med karrien.
- Råkost: Skrell gulrøttene og kålroten, og grovriv dem på et rivjern. Kutt skallet av appelsinen, og kutt den i biter. Bland sammen gulrøttene, kålroten og appelsinen i en bolle. Press saften fra appelsinskallet over råkosten.
- God middag!