Krydderstekt laks med fullkornscouscous og agurk- og tomatsalat
Roede

Krydderstekt laks med fullkornscouscous og agurk- og tomatsalat

4.2 (1125)
Under 30 min
9 Ingredienser
Stekt laks smaker ekstra godt med sennep- og dillkrydder! Med luftig couscous og agurk- og tomatsalat, er dette en rask og sunn fiskerett.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Margarin
Fullkornscouscous
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
½ pakke
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Kryddermiks med sennep og dill
½ pakke
(Sennep)
Margarin
1 ss
(Melk)
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 652 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 56 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fisken kan stekes i ovnen på 180 grader varmluft i omtrent 10 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.

Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
Skyll og kutt agurken og tomaten i terninger. Bland agurken, tomaten, yoghurten og persilladen sammen i en serveringsskål. Vend om et par ganger før servering. Server gjerne yoghurten for seg selv hvis du heller vil det.
 Krydre fisken med kryddermiksen med sennep og dill. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss margarin. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side.
 Kutt sitronen i båter, og server båtene til retten. 
125 g Couscous: 100 g Agurk- og tomatsalat: 160 g Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!