20-30
Roede
Laktosefri
Glutenfri
Hoisinglasert pulled pork med fullkornsris og sesamristet brokkoli
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- sulfitt,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Ris
Fullkornsris
125 g
Hoisinglasert pulled pork
Vårløk
½ pakke
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
Mexican BBQ (Sulfitt)
1 pakke
Sesamristet brokkoli
Brokkoli
1 stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Olje
1 ts
Topping
Grønt eple
1 stk
Vårløk
½ pakke
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 589 kcal
- Fett 18 g
- Karbohydrater 70 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For mer saus, kan du tilsett 1–2 dl vann i formen med kjøttet, før du har det i ovnen.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Hoisinglasert pulled pork: Skyll all vårløken. Kutt den grønne delen av vårløken i tynne skiver, og den nederste delen i grove biter. Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og bland den nederste, grovkuttede delen av vårløken og hoisinsausen inn i kjøttet. Krydre med ønsket mengde av det meksikanske grillkrydderet. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til det er gjennomvarmt.
- Sesamristet brokkoli: Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i 4–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Ha sesamfrøene i stekepannen mot slutten av steketiden, og krydre med salt og pepper.
- Topping: Kutt eplet i terninger. Topp brokkolien med eplet og den grønne delen av vårløken. Kutt limen i båter, og server båtene til retten.
- Svin: 125 g Ris: 100 g Grønnsaker: 130 g Saus: 1 ss Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).