Hoisinglasert pulled pork med fullkornsris og sesamristet brokkoli
20-30
Roede
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinglasert pulled pork med fullkornsris og sesamristet brokkoli

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • sulfitt,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Ris

fullkornsris
Fullkornsris
125 g

Hoisinglasert pulled pork

vårløk
Vårløk
½ pakke
Sous vide svinebog med jalapeno
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
hoisinsaus
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
meksikansk grillkrydder
Meksikansk grillkrydder (Sulfitt)
1 pakke

Sesamristet brokkoli

brokkoli
Brokkoli
1 stk
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Olje
1 ts

Topping

grønt eple
Grønt eple
1 stk
vårløk
Vårløk
½ pakke
lime
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 590 kcal
  • Fett 18 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For mer saus, kan du tilsett 1–2 dl vann i formen med kjøttet, før du har det i ovnen.

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
  2. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Hoisinglasert pulled pork: Skyll all vårløken. Kutt den grønne delen av vårløken i tynne skiver, og den nederste delen i grove biter. Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og bland den nederste, grovkuttede delen av vårløken og hoisinsausen inn i kjøttet. Krydre med ønsket mengde av det meksikanske grillkrydderet. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til det er gjennomvarmt.
  4. Sesamristet brokkoli: Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i 4–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Ha sesamfrøene i stekepannen mot slutten av steketiden, og krydre med salt og pepper. 
  5. Topping: Kutt eplet i terninger. Topp brokkolien med eplet og den grønne delen av vårløken. Kutt limen i båter, og server båtene til retten. 
  1. Svin: 125 g Ris: 100 g Grønnsaker: 130 g Saus: 1 ss Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).