Pasta casarecce med svinestrimler og pepperoni i mild ostesaus
15-20

Pasta casarecce med svinestrimler og pepperoni i mild ostesaus

Denne raske, kremede og smakfulle pastaretten med saftig svinekjøtt og sprø pepperoni, toppet med nyrevet Grana Padano er en populær hverdagsrett.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje

Casarecce

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Kjøtt og grønnsaker i ostesaus

gul løk
Gul løk
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
squash
Squash
1 stk
pepperoni
Pepperoni
50 g
urtemarinerte svinestrimler
Urtemarinerte svinestrimler
300 g
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
urtemiks
Urtemiks
1 pakke
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Vann
1–2 dl
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 969 kcal
  • Fett 43 g
  • Karbohydrater 87 g
  • Protein 59 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland sammen den ferdigkokte pastaen, grønnsakene, pepperonien og ostesausen. Ha alt sammen i en ildfast form, dryss over litt revet ost, og stek formen i ovnen på 180 grader, til osten er gyllen.

  1. Casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
  2. Kjøtt og grønnsaker i ostesaus: Skrell og kutt løken i tynne skiver, og kutt paprikaen og squashen i terninger. Skjær pepperonien i strimler.
  3. Kjøtt og grønnsaker i ostesaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek svinestrimlene i et par minutter, til de er gylne. Tilsett pepperonien, og stek det hele i omtrent 1 minutt, til pepperonien har sluppet litt fett. Tilsett løken, paprikaen og squashen, og stek alt sammen i omtrent 5 minutter. Tilsett crème fraîchen, 1–2 dl vann, grønnsaksbuljongen og urtemiksen. La det småkoke i 2–3 minutter. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og vend den inn i sausen. Smak til med salt og pepper. 
  4. God middag!