Asiatiske pannekaker med bacon, hoisinsaus, sprø grønnsaker og chilimajones
15-20

Asiatiske pannekaker med bacon, hoisinsaus, sprø grønnsaker og chilimajones

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • peanøtter,
  • melk,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)

Grønnsaker

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk
agurk
Agurk
½ stk
vårløk
Vårløk
1 pakke

Pannekaker

pannekaker
Pannekaker (Soya, Egg, Hvete, Melk, Laktose)
½ pakke

Bacon

bøkerøkt bacon i skiver
Bøkerøkt bacon i skiver
150 g

Til servering

hoisinsaus
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
½ pakke
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 843 kcal
  • Fett 55 g
  • Karbohydrater 60 g
  • Protein 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også rive gulrøttene på den grove siden av et rivjern.

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.   
  2. Grønnsaker: Skyll hjertesalaten og agurken. Brekk bladene av salaten og riv de i mindre biter. Kutt agurken i staver. Skrell og skjær lange bånd av gulroten med en mandolin eller skreller (se tips). Skyll og finsnitt vårløken.
  3. Pannekaker: Ha bakepapir på et stekebrett og fordel pannekakene utover brettet. Varm pannekakene i ovnen i omtrent 5 minutter.
  4. Bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek baconet i 4–5 minutter, til det er gyllent og sprøtt.
  5. Til servering: Smør et tynt lag med hoisinsaus på pannekakene og fyll de med grønnsakene og det stekte baconet. Topp med chilimajones, og strø over vårløk og hakkede peanøtter.
  6. Restetips: Eventuelle rester av pannekakene kan fylles med for eksempel skinke, ost og salat til lunsj dagen etterpå!