Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- soyasaus
- vann
Pasta og brokkoli
Casarecce (Hvete)
200 g
Brokkoli
½–1 stk
Kyllingkjøttdeig og chorizo i fløtesaus
Gul løk
1 stk
Tomat
1 stk
Chorizo
50–100 g
Kyllingkjøttdeig
300 g
Matfløte (Melk, Laktose)
150 g
Soyasaus (Soya)
2 ss
Vann
½ dl
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 926 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 86 g
- Protein 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland pastaen sammen med kjøttet og sausen rett før servering.
- Pasta og brokkoli: Sett en kjele med lettsaltet vann til kok. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok pastaen som anvist på pakkene. Kok brokkolien i vannet med pastaen de siste 3 minuttene av koketiden. Sil av vannet.
- Kyllingkjøttdeig og chorizo i fløtesaus: Skrell og finhakk løken. Skyll og kutt tomaten i terninger. Kutt chorizoen i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og stek chorizoen i omtrent 3 minutter, til den er sprø. Ha den over på en tallerken, men la fettet være igjen i pannen.
- Kyllingkjøttdeig og chorizo i fløtesaus, fortsettelse: Bruk stekepannen fra forrige punkt, og varm den opp til middels høy varme. Stek kyllingkjøttdeigen i omtrent 2 minutter på hver side. Del den opp, tilsett løken, og stek videre i omtrent 3 minutter. Tilsett tomaten, fløten og ½ dl vann. Kok opp og smak til med 2 ss soyasaus og pepper.
- Server kyllingkjøttdeigen og fløtesausen med pastaen og brokkolien, og topp retten med chorizoen.
- God middag!