Ferdiglaget bolognese med pasta linguine, ruccola og Grande Premium

Ferdiglaget bolognese med pasta linguine, ruccola og Grande Premium

4.05 (1660)
Under 20 min
6 Ingredienser
En god bolognesesaus må koke lenge for å få frem den gode og runde smaken. Her får du bolognesesausen ferdig laget til en travel hverdag. 

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Bolognesesaus
600 g
(Selleri)
Basilikum og oregano
1 pose
Ruccola
50 g
Tomater
2 stk
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 711 kcal
  • Fett: 17 g
  • Karbohydrater: 101 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland sammen kjøttsausen og pastaen slik at smakene fordeler seg godt. Skyll ruccolasalaten i iskaldt vann, da blir den sprø og god. Topp retten med olivenolje og grovkvernet pepper.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Hell sausen over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
Skyll og tørk ruccolaen. Kutt tomatene i terninger. Bland sammen ruccolaen og tomatterningene i en salatbolle.
 Topp retten med den revne osten ved servering. 
God middag!