Ferdiglaget bolognese med pasta linguine, ruccola og Grande Premium
4.05 (1660)
Under 20 min
6 Ingredienser
En god bolognesesaus må koke lenge for å få frem den gode og runde smaken. Her får du bolognesesausen ferdig laget til en travel hverdag.
En god bolognesesaus må koke lenge for å få frem den gode og runde smaken. Her får du bolognesesausen ferdig laget til en travel hverdag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Pasta
200 g
Bolognesesaus
600 g
Basilikum og oregano
1 pose
Ruccola
50 g
Tomater
2 stk
Revet Grande Premium
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 711 kcal
- Fett: 17 g
- Karbohydrater: 101 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland sammen kjøttsausen og pastaen slik at smakene fordeler seg godt. Skyll ruccolasalaten i iskaldt vann, da blir den sprø og god. Topp retten med olivenolje og grovkvernet pepper.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Hell sausen over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
Skyll og tørk ruccolaen. Kutt tomatene i terninger. Bland sammen ruccolaen og tomatterningene i en salatbolle.
Topp retten med den revne osten ved servering.
God middag!