Pepperonipizza Bianco med ruccola og tomat
15-20

Pepperonipizza Bianco med ruccola og tomat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)

Pepperonipizza Bianco

lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
urtemiks
Urtemiks
½ pakke
pepperonipølse i skiver
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk

Topping

ruccola
Ruccola
50 g
tomater
Tomater
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 888 kcal
  • Fett 43 g
  • Karbohydrater 88 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.

  1. Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så høyt den går.
  2. Pepperonipizza Bianco: Rør sammen lettrømmen, urtemiksen og den revne osten i en liten skål. Kutt pepperoniskivene i strimler.  
  3. Pepperonipizza Bianco, fortsettelse: Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør sausen jevnt utover pizzabunnene, og strø pepperonien over. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips). 
  4. Topping: Skyll ruccolaen og tomaten. Kutt tomaten i små terninger, og topp pizzaene med dem og ruccolaen.
  5. God middag!