Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
Pepperonipizza Bianco
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
Urtemiks
½ pakke
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Topping
Ruccola
50 g
Tomater
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 888 kcal
- Fett 43 g
- Karbohydrater 88 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.
- Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så høyt den går.
- Pepperonipizza Bianco: Rør sammen lettrømmen, urtemiksen og den revne osten i en liten skål. Kutt pepperoniskivene i strimler.
- Pepperonipizza Bianco, fortsettelse: Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør sausen jevnt utover pizzabunnene, og strø pepperonien over. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
- Topping: Skyll ruccolaen og tomaten. Kutt tomaten i små terninger, og topp pizzaene med dem og ruccolaen.
- God middag!