Pasta med kremet kyllingkjøttdeig og salat
15-20

Pasta med kremet kyllingkjøttdeig og salat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • pastavann
  • olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olje
  • salt
  • pepper

Kremet kyllingkjøttdeig

gul løk
Gul løk
1 stk
spinat
Spinat
50 g
kyllingkjøttdeig
Kyllingkjøttdeig
300 g
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
oregano
Oregano
1 pakke
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Pastavann
½–1 dl

Pasta

linguine
Linguine (Hvete)
200 g

Salat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
tomater
Tomater
1 stk
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 781 kcal
  • Fett 28 g
  • Karbohydrater 82 g
  • Protein 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne den ferdigkokte pastaen inn i den kremede sausen med kyllingkjøttdeigen.

  1. Kremet kyllingkjøttdeig: Skrell og finhakk løken. Skyll og tørk spinaten.
  2. Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken, men ta vare på ½–1 dl av pastavannet. 
  3. Kremet kyllingkjøttdeig, fortsettelse: Varm opp en gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 2 minutter på hver side, og del den i mindre biter. Tilsett løken og stek det hele videre til kjøttet er gjennomstekt og løken er blank. Ha i buljongen, krydderet med basilikum og oregano, pastavannet og crème fraîchen. Gi gryten et oppkok, skru ned til lav varme, og la gryten småkoke til resten av retten er klar. Vend inn spinaten og smak til med salt og pepper rett før servering.  
  4. Salat: Del salaten i midten på langs, skyll den innvendig og grovhakk den. Skyll tomaten og kutt den i grove terninger. Bland salaten og tomaten med 1 ss olivenolje, ½ ss eddik og litt salt og pepper. 
  5. God middag!