Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Paprikapulver
- salt
- solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Revet gulost eller parmesan passer godt til denne retten.
Sett ovnen på 210 grader varmluft.
Legg kyllingen i en ildfast form og ha på olje, salt og pepper, og paprikapulver. Sett formen i en varm ovn og stek kyllingen til den er gjennomstekt. Det tar omtrent 20 minutter.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 11–12 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje.
Del squash i terninger. Stek den lett i en stekepanne med olje. Smak til med salt og pepper. Ha squashen over i pastaen og bland inn tomatpesto.
Kutt salat i strimler og paprika i terninger. Bland det sammen i en bolle.
Server kylling med pasta og salat.
God middag!