Stekt fiskepudding med grønnsaker og poteter

Stekt fiskepudding med grønnsaker og poteter

Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Du kan også kutte fiskepuddingen i terninger og varme terningene i bechamelsausen. Server gjerne med karri ved siden av.

    Kok opp en kjele med vann til grønnsaker. Sett også over en kjele med lettsaltet vann til poteter og kok potetene møre. Det tar omtrent 20 minutter.
    Del fiskepuddingen i 1 cm tykke skiver. Stek skivene gylne i en stekepanne med olje.
    Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Kok gulrotskivene i lettsaltet vann i 6–7 minutter. Tilsett sukkerertene det siste minuttet av koketiden. Sil av vannet.
    Ha bechamelsausen i en kjele og kok opp under omrøring. Om sausen skulle være litt tykk, rør inn litt melk.
    Server fiskepudding med poteter, grønnsaker og bechamelsaus.
    God middag!