Stekt fiskepudding med grønnsaker og poteter
Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også kutte fiskepuddingen i terninger og varme terningene i bechamelsausen. Server gjerne med karri ved siden av.
Kok opp en kjele med vann til grønnsaker. Sett også over en kjele med lettsaltet vann til poteter og kok potetene møre. Det tar omtrent 20 minutter.
Del fiskepuddingen i 1 cm tykke skiver. Stek skivene gylne i en stekepanne med olje.
Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Kok gulrotskivene i lettsaltet vann i 6–7 minutter. Tilsett sukkerertene det siste minuttet av koketiden. Sil av vannet.
Ha bechamelsausen i en kjele og kok opp under omrøring. Om sausen skulle være litt tykk, rør inn litt melk.
Server fiskepudding med poteter, grønnsaker og bechamelsaus.
God middag!