Kremet kyllingpasta med chorizo, brokkoli og tomat
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- soyasaus
- vann
Casarecce
200 g
Brokkoli
½–1 stk
Gul løk
1 stk
Tomat
1 stk
Chorizo
50–100 g
Strimlet kyllinglårkjøtt
300 g
Matfløte
150 g
Soyasaus
2 ss
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 868 kcal
- Fett:
- 28 g
- Karbohydrater:
- 84 g
- Protein:
- 70 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland pastaen sammen med kjøttet og sausen rett før servering.
Sett en kjele med lettsaltet vann til kok. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok pastaen som anvist på pakkene. Kok brokkolien i vannet med pastaen de siste 3 minuttene av koketiden. Sil av vannet.
Skrell og finhakk løken. Skyll og kutt tomaten i terninger. Kutt chorizoen i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek chorizoen, kyllingen og løken i omtrent 3 minutter. Tilsett tomaten, fløten og ½ dl vann. Kok opp og smak til med 2 ss soyasaus og pepper.
God middag!