Kremet kyllingpasta med chorizo, brokkoli og tomat

Kremet kyllingpasta med chorizo, brokkoli og tomat

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • soyasaus
  • vann
Casarecce
200 g
(Hvete)
Brokkoli
½–1 stk
Gul løk
1 stk
Tomat
1 stk
Chorizo
50–100 g
Strimlet kyllinglårkjøtt
300 g
Matfløte
150 g
(Melk, Laktose)
Soyasaus
2 ss
(Soya)
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
868 kcal
Fett:
28 g
Karbohydrater:
84 g
Protein:
70 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland pastaen sammen med kjøttet og sausen rett før servering.

 Sett en kjele med lettsaltet vann til kok. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok pastaen som anvist på pakkene. Kok brokkolien i vannet med pastaen de siste 3 minuttene av koketiden. Sil av vannet.
Skrell og finhakk løken. Skyll og kutt tomaten i terninger. Kutt chorizoen i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek chorizoen, kyllingen og løken i omtrent 3 minutter. Tilsett tomaten, fløten og ½ dl vann. Kok opp og smak til med 2 ss soyasaus og pepper. 
God middag!