Bondeomelett med salat

Bondeomelett med salat

Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Melk
    • salt
    • smør
    • solsikke-/rapsolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Om du har litt revet eller skivet ost, er det godt å ha den på toppen av omeletten før du setter den i ovnen.

    Sett ovnen på 210 grader varmluft. Når ovnen er varm, stek det halvstekte brødet i omtrent 10 minutter.
    Kutt potetene i terninger og kok dem i 8–10 minutter. Hell av vannet og la potetterningene renne godt av seg.
    Stek potetbiter og skinke på middels varme i 4–5 minutter i en stekepanne med olje.
    Visp sammen egg, melk, salt og pepper.
    Smør en ildfast form med olje. Fordel poteter og skinke i formen og dekk over med eggeblandingen. Sett formen i ovnen og stek omeletten i omtrent 20 minutter. Omeletten er ferdig når den er fast i midten.
    Ha restaurantsalaten i en bolle.
    Del brødet i ønsket antall skiver.
    Server bondeomelett med brødskiver og salat.
    God middag!