Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Melk
- salt
- smør
- solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du har litt revet eller skivet ost, er det godt å ha den på toppen av omeletten før du setter den i ovnen.
Sett ovnen på 210 grader varmluft. Når ovnen er varm, stek det halvstekte brødet i omtrent 10 minutter.
Kutt potetene i terninger og kok dem i 8–10 minutter. Hell av vannet og la potetterningene renne godt av seg.
Stek potetbiter og skinke på middels varme i 4–5 minutter i en stekepanne med olje.
Visp sammen egg, melk, salt og pepper.
Smør en ildfast form med olje. Fordel poteter og skinke i formen og dekk over med eggeblandingen. Sett formen i ovnen og stek omeletten i omtrent 20 minutter. Omeletten er ferdig når den er fast i midten.
Ha restaurantsalaten i en bolle.
Del brødet i ønsket antall skiver.
Server bondeomelett med brødskiver og salat.
God middag!