Tomatisert fiskesuppe

Tomatisert fiskesuppe

Ny oppskrift
Under 20 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten

Basisvarer:
  • Brød og smør
  • salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For variasjon kan du tilsette litt karri og/eller fennikelfrø i suppen. For best resultat med karrien: Fres 1 ss karripulver i 2 ss smør på middels varme i 30 sekunder før du tilsetter suppen. Er det litt grønt på enden av fennikelen, er det veldig godt å hakke opp dette og tilsette det i suppen rett før servering.

Ha suppebasen over i en kjele. Tilsett tomatpesto og hakkede tomater. Kok opp og rør av og til.
Del fennikelen i to, skyll den og skjær den i skiver. Skjær paprika i terninger. Ha fennikel og paprika i suppen og kok videre i 5 minutter.
Tørk fisketerningene med litt papir og ha dem i suppen. La fisken trekke i suppen i omtrent 4 minutter.
Kok opp og smak til med salt, pepper og sitron. Server tomatisert fiskesuppe, gjerne med brød og smør ved siden av.
God middag!