Pasta arrabiata med hvitløksbakte grønnsaker, skjørost og ruccola
15-20
Vegetar

Pasta arrabiata med hvitløksbakte grønnsaker, skjørost og ruccola

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Hvitløksbakte grønnsaker

rød paprika
Rød paprika
1 stk
squash
Squash
½ stk
rødløk
Rødløk
1 stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk

Pasta i tomatsaus

linguine
Linguine (Hvete)
200 g
tomatsausbase
Tomatsausbase
½–1 pakke

Topping

ruccola
Ruccola
50 g
rød chili
Rød chili
½–1 stk
skjørost
Skjørost (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 553 kcal
  • Fett 4 g
  • Karbohydrater 94 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grønnsakene kan stekes i olje i en stekepanne hvis du heller ønsker det.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen. 
  2. Hvitløksbakte grønnsaker: Skyll og kutt paprikaen og squashen i jevnstore terninger på omtrent 3 cm. Skrell rødløken og hvitløksfeddet. Kutt rødløken i tynne båter og hvitløken i tynne skiver. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 10 minutter.    
  3. Pasta i tomatsaus: Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Sil vannet fra den ferdigkokte pastaen. Ha sausen i kjelen og kok opp. Ha pastaen tilbake i kjelen og vend godt sammen. 
  4. Topping: Skyll og tørk ruccolaen. Skyll chilien og kutt den i tynne skiver. Topp retten med skjørosten, chilien og ruccolaen ved servering. God middag!