Pasta casarecce i kremet spinatsaus med marinert svinebiff
20-30

Pasta casarecce i kremet spinatsaus med marinert svinebiff

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Casarecce

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Marinert svinebiff

marinerte filetstykker av svin
Marinerte filetstykker av svin
300 g

Kremet spinatsaus

rødløk
Rødløk
1 stk
squash
Squash
1 stk
spinat
Spinat
50 g
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
sitruskrydder
Sitruskrydder (Sulfitt)
1 pakke
Vann
2 dl

Servering

Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 817 kcal
  • Fett 28 g
  • Karbohydrater 83 g
  • Protein 58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
  2. Marinert svinebiff: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, til det blir gyllent. La kjøttet hvile på en tallerken i 2 minutter før det kuttes i strimler.  
  3. Kremet spinatsaus: Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Skyll squashen og spinaten, og kutt squashen i terninger. 
  4. Kremet spinatsaus, fortsettelse: Ha litt ny olje i stekepannen du stekte kjøttet i, og stek rødløken og squashen i omtrent 3 minutter, eller til løken er blank. Tilsett crème fraîchen, buljongen og 2 dl vann, og kok opp. Vend inn spinaten, og la det småkoke til spinaten har falt litt sammen. Smak til med sitruskrydderet, litt salt og pepper.
  5. Servering: Riv osten over retten ved servering.