Tempurapanert seifilet og grønnsakswok med teriyakisaus og svart ris
20-30

Tempurapanert seifilet og grønnsakswok med teriyakisaus og svart ris

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Svart ris

ris
Ris
125 g

Grønnsakswok med teriyakisaus

sjampinjong
Sjampinjong
100 g
brokkoli
Brokkoli
1 stk
råkostmiks
Råkostmiks
150 g
teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke

Tempurapanert seifilet

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Tilbehør

lime
Lime
½ stk
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½–1 pakke
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 822 kcal
  • Fett 34 g
  • Karbohydrater 92 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server risen ved siden av grønnsakene.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.  
  2. Svart ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Grønnsakswok med teriyakisaus: Rens sjampinjongene og del dem i skiver. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i skiver.  
  4. Tempurapanert seifilet: Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i omtrent 15 minutter. 
  5. Grønnsakswok med teriyakisaus, fortsettelse: Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Wok soppen, brokkolien og råkostmiksen i omtrent 3 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend inn teriyakisausen og den ferdigkokte risen.  
  6. Tilbehør: Del limen i båter. Server limebåtene, chilimajonesen og sesamfrøene til retten. God middag!