Pizza med salsicciaboller, hvit saus, fersk mozzarella og tomat
3.89 (63)
Under 30 min
8 Ingredienser
En hvit pizza full av deilige, italienske smaker. Med fersk mozzarella, saftig salsicciadeig og en middelhavsinspirert tomatsalat.
En hvit pizza full av deilige, italienske smaker. Med fersk mozzarella, saftig salsicciadeig og en middelhavsinspirert tomatsalat.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Pizzabunner
2 stk
Lett crème fraîche
150 g
Fersk mozzarella
1 pakke
Salsicciadeig
150 g
Tomat
1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1030 kcal
- Fett: 53 g
- Karbohydrater: 93 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll spinaten, og vend den i litt olje i en skål.
Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîchen jevnt utover pizzabunnene, og fordel løken og spinaten oppå.
Sil laken av mozzarellaen, riv den i biter, og fordel mozzarellaen over pizzaene. Klipp av et lite hjørne på pakken med salsicciadeigen, og klem ut små biter av kjøttet på pizzaene. Stek pizzaene midt i ovnen i 6–8 minutter, eller til osten er gyllen og kjøttet er gjennomstekt.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Bland tomaten og balsamicovinaigretten i en skål, og smak til med salt og pepper (se tips). Fordel tomaten over de ferdigstekte pizzaene.
Nyt måltidet!
God middag!