20-30
Pizza med salsicciaboller, hvit saus, fersk mozzarella og tomat
En hvit pizza full av deilige, italienske smaker. Med fersk mozzarella, saftig salsicciadeig og en middelhavsinspirert tomatsalat.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Pizza med salsicciaboller
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Salsicciadeig
150 g
Balsamicomarinert tomat
Tomat
1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1030 kcal
- Fett 53 g
- Karbohydrater 93 g
- Protein 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Pizza med salsicciaboller, forberedelse: Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll spinaten, og vend den i litt olje i en skål.
- Pizza med salsicciaboller: Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîchen jevnt utover pizzabunnene, og fordel løken og spinaten oppå.
- Pizza med salsicciaboller, fortsettelse: Sil laken av mozzarellaen, riv den i biter, og fordel mozzarellaen over pizzaene. Klipp av et lite hjørne på pakken med salsicciadeigen, og klem ut små biter av kjøttet på pizzaene. Stek pizzaene midt i ovnen i 6–8 minutter, eller til osten er gyllen og kjøttet er gjennomstekt.
- Balsamicomarinert tomat: Skyll og kutt tomaten i terninger. Bland tomaten og balsamicovinaigretten i en skål, og smak til med salt og pepper (se tips). Fordel tomaten over de ferdigstekte pizzaene.
- Nyt måltidet!