Pizza med salsicciaboller, hvit saus, fersk mozzarella og tomat

Pizza med salsicciaboller, hvit saus, fersk mozzarella og tomat

3.89 (63)
Under 30 min
8 Ingredienser
En hvit pizza full av deilige, italienske smaker. Med fersk mozzarella, saftig salsicciadeig og en middelhavsinspirert tomatsalat.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Salsicciadeig
150 g
Tomat
1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1030 kcal
  • Fett: 53 g
  • Karbohydrater: 93 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll spinaten, og vend den i litt olje i en skål.  
 Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîchen jevnt utover pizzabunnene, og fordel løken og spinaten oppå.
 Sil laken av mozzarellaen, riv den i  biter, og fordel mozzarellaen over pizzaene. Klipp av et lite hjørne på pakken med salsicciadeigen, og klem ut små biter av kjøttet på pizzaene. Stek pizzaene midt i ovnen i 6–8 minutter, eller til osten er gyllen og kjøttet er gjennomstekt.   
Skyll og kutt tomaten i terninger. Bland tomaten og balsamicovinaigretten i en skål, og smak til med salt og pepper (se tips). Fordel tomaten over de ferdigstekte pizzaene.
Nyt måltidet!
God middag!