Tortelloni med fire oster i basilikumolje med bacon, brokkoli og tomatsalat
15-20

Tortelloni med fire oster i basilikumolje med bacon, brokkoli og tomatsalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • olje

Tortelloni med fire oster og basilikumolje

Tortelloni (Egg, Gluten, Melk)
1 pakke
basilikumolje
Basilikumolje
1 pakke
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½–1 pakke

Sprøstekt bacon og brokkoli

baconterninger
Baconterninger
100–150 g
gul løk
Gul løk
1 stk
brokkoli
Brokkoli
1 stk

Tomatsalat

ruccola
Ruccola
50 g
tomat
Tomat
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 350 kcal
  • Fett 24 g
  • Karbohydrater 11 g
  • Protein 22 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Spar på litt av pastavannet og vend inn litt og litt med pastaen og basilikumoljen for mer saus.

  1. Tortelloni med fire oster og basilikumolje: Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen. 
  2. Sprøstekt bacon og brokkoli: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, ha i litt olje og baconet. Stek baconet i omtrent 5 minutter, til det er gyllent. Skrell og kutt løken i terninger. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Tilsett løken og brokkolien i stekepannen med baconet og stek videre i omtrent 4 minutter. Krydre med litt pepper.        
  3. Tortelloni med fire oster og basilikumoljeKok pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet når de er ferdigkokte og vend inn basilikumoljen og den revne osten (se tips).   
  4. Tomatsalat: Skyll og tørk ruccolaen. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha ruccolaen og tomaten i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.  
  5. Servering: Server pastaen med basilikumoljen, den stekte bacon- og brokkoliblandingen og topp med tomatsalaten.