15-20
Tortelloni med fire oster i basilikumolje med bacon, brokkoli og tomatsalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- gluten,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olivenolje
- olje
Tortelloni med fire oster og basilikumolje
Tortelloni (Egg, Gluten, Melk)
1 pakke
Basilikumolje
1 pakke
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Sprøstekt bacon og brokkoli
Baconterninger
100–150 g
Gul løk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Tomatsalat
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 350 kcal
- Fett 24 g
- Karbohydrater 11 g
- Protein 22 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Spar på litt av pastavannet og vend inn litt og litt med pastaen og basilikumoljen for mer saus.
- Tortelloni med fire oster og basilikumolje: Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen.
- Sprøstekt bacon og brokkoli: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, ha i litt olje og baconet. Stek baconet i omtrent 5 minutter, til det er gyllent. Skrell og kutt løken i terninger. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Tilsett løken og brokkolien i stekepannen med baconet og stek videre i omtrent 4 minutter. Krydre med litt pepper.
- Tortelloni med fire oster og basilikumolje: Kok pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet når de er ferdigkokte og vend inn basilikumoljen og den revne osten (se tips).
- Tomatsalat: Skyll og tørk ruccolaen. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha ruccolaen og tomaten i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
- Servering: Server pastaen med basilikumoljen, den stekte bacon- og brokkoliblandingen og topp med tomatsalaten.